LAX MED TOMATPESTO
Laxfile
100 g körsbärstomater
färsk basilika
Tomatpesto:
15 soltorkade tomater i marinad
1 kruka färsk basilika
1/2 hackad spansk pepparfrukt
1 hackad vitlöksklyfta
1 dl färskriven permesanost
1/2 dl olivolja
salt, peppar
Mixa tomater, basilika, spansk pepparfrukt och vitlök. Blanda i osten och sist olivoljan. Smaka av med salt och peppar.
Lägg laxen på en plåt med bakplåtspapper. Bred ungefär halva mängden pesto över laxen. Resten av peston serveras vid sidan om. Skiva körsbärstomaterna och lägg dem över. Baka laxen mitt i ugnen tills den är färdig. Garnera med basilika och servera gärna med Italiensk potatis.
lördag 16 maj 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar